Hvad er det?

Amazonas er uden sammenligning den største regnskov i verden og strækker sig ind i 9 lande.

Hvorfor er det unikt?

Amazonas er et af de mest biodiverse områder på planeten. Her findes mere end

2,5 mio. insekter, mere end 3000 kendte arter af fisk og mere end 2000 forskellige arter af fugle og pattedyr heriblandt rovdyr som jaguarer, anakondaer og kaymaner.Man mener, at der endnu er mange arter, som ikke er opdaget.

I regnskoven findes der derudover mere end 50 forskellige lokale stammer, som aldrig har haft kontakt med omverdenen. Meget af vores moderne medicin kommer fra planter fundet i Amazonas, men kun 1% af alle planter er blevet testet, så forestil dig, hvilke hemmeligheder skoven endnu gemmer på…

Amazonas kan opleves på mange måder og fra mange steder som turist. De to bedste steder at opleve den fra, er enten fra Manaus i Braslien eller Iquitos i Peru. Fra Iquitos kan du komme på primitive ophold dybt i junglen, hvor du trekker, fanger din egen mad og bor i hængekøje ned til floden.